KIRKETJENER, VAKTMESTER 100% STILLING I GRIM KIRKE

Kristiansand kirkelige fellesråd har ledig en stilling som kirketjener/vaktmester i Grim kirke og i kirkens vedlikeholdsteam. Dette er en spennende stilling hvor en praktisk fagperson kan være med å jobbe for en lokal kirke samtidig som en del av jobben vil være knyttet opp mot vedlikehold av alle kirkene i Kristiansand.

Ansvarsområder:

• Vaktmesterarbeid
  • Renhold
  • Vedlikeholdsarbeid knyttet til vedlikeholdsteam
  • Forberedelse og deltakelse ved gudstjenester og kirkelige handlinger

Personlige egenskaper:
  • Serviceinnstilt, strukturert, positiv og ansvarsfull
  • Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner
  • Tar initiativ og er løsningsorientert
  • Trives med å jobbe selvstendig og i team
  • Personlig egnethet vil bli vektlagt

Søker bør ha fagbrev og en yrkesfaglig bakgrunn som passer for stillingen. I 40% av stillingen vil den som tilsettes være knyttet til kirkens vedlikeholdsteam. Den som tilsettes, må være medlem av Den norske kirke. Politiattest må fremlegges ved tilsetting. Lønns- og arbeidsvilkår i tråd med KA’s avtaleverk.

Søknadsfrist 31.oktober 2020.
    Stillingen er ledig fra 1.januar 2021
    For nærmere informasjon kontaktes daglig leder: Cecilie Ueland, tlf 39 19 68 40 eller personalsjef Jannicke Greipsland, tlf 38 19 69 97. Fullstendig utlysningstekst: se www.kristiansand.kirken.no.
     søknadsskjema
    Utfylt søknadsskjema sendes med kopi av attester og vitnemål til: Post.kirkelig.fellesraad@kristiansand.kommune.no.