Jobb hos oss! Ledig stilling


I kirken møter du alle slags folk, ung og gammel, i sorg og i glede. Vi får være tilstede i hverdagen og i de begivenhetene som betyr mye: dåp, konfirmasjon, bryllup og begravelse. 

Klikk her for å se ledige stillinger

 

Vil du jobbe i kirken?

I Den norske kirke er jobbmulighetene mange. Nå trenger kirken flere medarbeidere, og her er det rom for deg.

Arbeidshverdagen i kirke og menighet er full av kontraster. Den kan være rolig, hektisk, utfordrende, trygg, spennende og innholdsrik. Medarbeidere i kirken skal forkynne og formidle Bibelens budskap, men man jobber like mye med mennesker. Selv om evangeliet er det samme, er ikke menneskene det. Derfor vil ingen dag i kirken være lik.

Kvalifikasjoner - menighet og kontor
I kirken er prester, diakoner, kantorer og kateketer en del av de vigslede yrkene. Men kirken har et stort mangfold, og har også medarbeidere innen blant annet administrasjon, økonomi, bygg og vedlikehold.

De vigslede stillingene som diakon, kateket, kantor og prest krever profesjonsutdanning. Nyutdannede og vigslede kandidater er velkommen til å søke stillinger hos oss! 

Andre stillingsgrupper hos oss er menighetspedagog, barne-, og ungdoms-arbeidere, vaktmester, kirketjener, daglig leder og organister. 
På kirkevergekontoret jobber vi med ledelse, økonomi, HR, kommunikasjon og utvikling.   
For å jobbe i kirken må du være medlem av Den norske kirke. 

Personlig egnethet
Fordi vi jobber med relasjoner betyr personlig egnethet mye for oss. Du skal fungere godt sammen med mange forskjellige mennesker, du skal være del av et godt team og bidra positivt til arbeidsmiljøet vårt! 

Krav til søknad
Når du søker stilling hos oss ønsker vi at du skriver en søknad og cv som gir oss mulighet til å bli litt bedre kjent med deg og hva du kan tilby. Vi ringer ingen referanser uten å avklare det med deg først.

Du kan lese mer om arbeid og utdanning i kirken her

https://kirken.no/nb-NO/jobbikirken/

Nysgjerrig? Er du usikker på hvordan det vil bli å jobbe i en kirke? Prøv oss ut som frivillig medarbeider i din lokale menighet!

Finn menighet

Tilbake