Nytt samtaletilbud for deg som er ung


Den norske kirke i Kristiansand åpner nytt samtaletilbud, VENTIL, for deg som er mellom 18-30 år. Tilbudet er gratis og påmeldingen skjer elektronisk på en egen nettside.

Kirken i Kristiansand starter opp et samtaletilbud til ungdom mellom 18 og 30 år etter en modell fra Oslo. Ventil Kristiansand praktiser en samtaleform som heter sjelesorg som betyr omsorg for sjelen. Det vil si at det handler om å være et helt menneske.

Våre sjelesørgere er prester og diakoner som hjobber i noen av byens kirker. Samtalene vil foregå på kontoret til den personen du får tildelt eller i Kirkens hus i Gyldenløves gt. 9. Disse personene har mye kompetanse og erfaring med samtaler i møte med mennesker i alle livssituasjoner.  

I samtalene er det plass til hele livet og man må ikke tro på Gud eller ha noen definert tro. Alle er velkomne og alle respekteres. Tilbudet er gratis. 

Påmeldingen skjer elektronisk på en egen nettside, klikk her for å komme dit.

Ved kontakt tildeles du en sjelesørger som du kan få inntil 5 samtaler med. Hver samtale varer i 50 minutter og finner sted hver 3.uke. Velkommen til å ta kontakt! 

Tilbake
Del