Drop-in-bryllup

Kjærligheten fortjener en feiring! På Valentinsdagen,14. feb., åpner vi Oddernes kirke for drop-in-bryllup. Her kan dere ta med prøvingsattesten, 2 forlovere og inngå ekteskap på en enkel måte,- men samtidig høytidelig og fint.

Mange tenker på kirkebryllup som noe som må være stort, ha mange gjester og ha større budsjett. Sånn behøver det ikke å være. Bryllup en stor feiring av kjærligheten – uansett. Her kommer dere til dekket bord.

Våre ansatte vil være tilgjengelig hele dagen fra kl. 12.00, og det eneste dere må sørge for er å ha en gyldig prøvingsattest, se skatteetaten for mer info - og 2 forlovere. Prøvingsattesten må sendes inn til kirken på forhånd, og det er også fint og avtale et tidspunkt med presten i forkant.

Det er gratis å gifte seg i kirkene i Kristiansand hvis en, eller begge, er medlem av Den norske kirke.

Det er ingen krav til påmelding denne dagen, men man må avtale tidspunkt med presten i forkant. Legg også bestillingen på vår hjemmeside. Skriv opp ønsket tidspunkt i bestillingen.

For noen høres det kanskje litt "Las Vegas-aktig" ut med drop-in-bryllup. Etter å ha giftet seg på drop-in er det likevel mange par som beskriver seremonien som nær, personlig og høytidelig. I kirken pleier vi å si at en drop-in-seremoni er helt enkelt og like stort som en vanlig vielse.

Et drop-in-bryllup består av vakker musikk, tekstlesning fra Bibelen, en liten tale fra presten, ekteskapsløfter, forbønn og velsignelse.

Ønsker dere å gifte dere i en av de andre kirkene våre denne dagen, ta kontakt med oss: 38 19 68 00.

For å avtale tidspunkt og snakke med presten i forkant, ta direke kontakt med sogneprest i Oddernes, Erik Wessman, mob. 958 33 163.