DIAKON I HÅNES MENIGHET, 100%

Hånes menighet er utadvendt. Våre verdier (gøy, ærlig, raus og nærværende) uttrykkes i inspirerende og spennende aktiviteter som gjør at barn, unge og voksne får et Glimt av Himmel som setter Spor på Jord.  Vi ønsker å skape levende møteplasser og være relevante og inkluderende for mennesker i alle aldere i alle livets faser.

Hånes kirke ligger åtte kilometer fra Kristiansand sentrum. Bydelen har ca 4 000 innbyggere og ca 2 800 innbyggere er medlemmer i Den norske kirke på Hånes.

Har du lyst til å jobbe som diakon i Hånes menighet?

Sentrale oppgaver:

• Ha ansvar for menighetens diakonale arbeid sammen med ansatte og frivillige medarbeidere
  • Bidra til at alle kan kjenne tilhørighet og bety noe i Hånes menighet
  • Samarbeide med andre lokale aktører (kommune, menigheter, organisasjoner og foreninger) om «Trygt Hånes»
  • Bidra inn i menighetens satsning på barn, unge og familier som alle skal finne sin plass i menigheten.
  • Delta i enkelte trosopplæringstiltak for barn og familier.
  • Rekruttering og oppfølging av frivillige medarbeidere
  • Delta sammen med øvrige diakoner i felles diakonale tiltak i prostiet
  • Videreutvikle og gjennomføre diakoniplanen sammen med diakoniutvalg og stab

Arbeidsforhold:

• Menighetens diakoniutvalg vil være en viktig samarbeidspartner for diakonen
  • Kontor i Hånes kirke
  • Diakon vil ha daglig leder som nærmeste overordnede

Kvalifikasjonskrav:

• Kvalifikasjonskravene er i henhold til tjenesteordningen for diakoner
  • Fleksibel, målrettet og initiativrik
  • Gode evner både til teamarbeid og selvstendig arbeid
  • Erfaring fra diakonalt arbeid med barn og ungdom vil bli vektlagt
  • Egnethet til stillingen vektlegges.

Vi tilbyr:

et godt diakonalt fagmiljø, gode kolleger og en spennende og aktiv menighet. Opplæring vil bli gitt i våre systemer. Lønn og godtgjørelse i henhold til tariffavtale kirkelig sektor og pensjonsordning i KKP.

Vi gjør oppmerksom på at alle våre søkere kommer på en offentlig søkerliste jr. offentlighetsloven § 25. Fritak fra offentliggjøring må begrunnes i søknaden og gjøres bare unntaksvis.

Den som tilsettes, må være medlem av Den norske kirke. Tilsetting skjer med forbehold om vigsling. Politiattest må fremlegges ved tilsetting.

For mer informasjon: Jannicke Greipsland, tlf 982 23 749

Søknadsfrist: 12. juni 2021 .

Stillingen er ledig fra 15. august 2021